Pages

Friday, July 12, 2013

3rd Ramadhan as a 3rd Year student

Salam Ramadan Kareem to all :)

Woahhh it's been a year since my last post here. What a HECTIC year! Don't even have time to update. lol

Bukannya takdak masa langsung, tapi sumpah, bila anda jadi Year 3 dental student (in IIUM la other uni xsure), masa senggang yang ada tu anda ingin gunakan dengan sebaiknya untuk.. tido. ehee

Letih sangat-sangat tahun ni, sebab baru nak adapt diri dengan patients (dah start clinical year!) and at the same time kena bahagikan otak & jasad jugak untuk jadi medical student. Ya ampunn.. Boleh jadi bipolar tahu? :p dan untuk orang yang kurang stamina macam aku ni memang tidur tu adalah sesuatu yang nikmat.. lebih rela tidur daripada makan. eh ye ke?

Dan harini alhamdulillah, dah selesai 3rd Professional Exam, dah pindah semua barang-barang ke bilik baru yang jauh gilaaa ni (sakit segala urat sendi) dan dah menetap senyap2 disini. Dah tengok SSID sampai episod 7 to kill the time, dan sekarang dah tak tahu nak buat apa. haha. *gi ngaji nuhh*

Kenapa tak balik lagi kau tanya? Sebab nak tengok result yang akan keluar petang niii insyaa Allah. Cuak gilaaa tahu? Pro exam ni adalah benda yang paling menakutkan setiap tahun, sebab kalau tak lulus, kena repeat the whole year again. huu.. and this year it's even scarier because if u failed General Medicine & General Surgery (GMGS) subjects, you can't re-sit for the paper before actually being announce a repeat year student. huuu..

Ya Allah, kau kurniakanlah kejayaan lulus dengan cemerlang kepada hamba-Mu ini ya Allah.. aminnn :')

Dan sempena bulan puasa yang mulia ni, sementara syaitan2 tengah ditambat, mungkin kita boleh doa dengan lebih khusyuk dan lebih mudah terhijab doa kita hendaknya insyaa Allah..

So apa tunggu lagi? Selamat berpuasa semua :)

from Owh So Muslim #osm :)






flickr stream.

www.flickr.com
frzee's geoforest park photoset frzee's geoforest park photoset

Followers