Pages

Monday, May 30, 2011

Lu pikirlah sendiri

Mood: PMS
To: You-Know-Who (sorry but not you Voldermort)
Language: Rojak buah


Firstly nak ckp sorry sbb entry ni mmg xde gambar. Tak sesuai kot nak letak! :p

Ok, ape dah aku nak marah tadi? haaaa. Aku just nak ckp, kpd kawan-kawan lama yg rasa aku ni dah lupakan mereka atau lebih tepat lagi lupa kawan, aiyem sorree (read: i'm sorry). Sbb nye mmg btul pun. haha takdela. sbb nye aku tak tau la nak explain mcm mane, sbb nye (bape kali sbb tah) apa yg dorang rasa tu tak betul pun. dorang kena faham, aku ni pemalas, kalau dorang msg, aku ade sedikit malas dan kedekut nak reply, nak2 kalau msg tu berbaur general info. so generally i won't reply. kalau number maxis takpe, confirm aku akan reply sbb 1sen je. hehehe

Lagi satu wa nak ckp la, wa rasa lu sebagai kawan baik wa (walaupun birthday wa lu tak wish), lu tak payah la nak rahsia2 misteri2 sangat. sbb nye wa tak tau nak borak ape ngan lu kalau lu tak cerita pape kat wa. lu asyik2 suh wa cerita pasal boyfriend wa, wa ada sedikit tersinggung la sbb wa dah cramp2 jari tulis wa takde boyfriend! (kan dah semua org yg baca ni dah tau rahsia aku -_-) so apa kata lu cerita pasal perkembangan hidup lu plak? takkan la setiap kali nak reminisce moments zaman muda2 dulu, life must go on beb. yela mak wa pun penah ckp, jgn baik sgt dgn orang, maknanya tak payah la cerita semua2 kisah keturunan nenek moyang kat best friend lu, tapi wa tak mintak semua tu, wa nak lu cerita pasal perkembangan semasa lu je. tu jerrrrrrr.

Aha ni lagi satu, lu tak payah la nak condemn2 taste wa, wa minat lelaki jambu ke, jambu batu ke, betik ke sireh ke tak payah la nak pandang sinis. (tipu je, aku tak nampak pun reaction muka die cmne haha) Tau la taste wa tak hollywood cm lu. Tak macho bagai. Wa minat lelaki Asia je, Korea specifically, yg mmg possible nak jumpa kalau wa pegi konsert dorang. sbb tu wa minat penyanyi. kalau wa minat pelakon boleh jumpe dalam tv je, tak thrill la beb. (tp lu kalau dapat jumpa Alex Pettyfer jangan lupa roger wa XD) 
Memang muka dorang tak berapa nak macho, tapi dah mmg muka dorang camtu nak bwt camne. Takkan wa nak suruh dorang buat plastic surgery? (mentang2 la org Korea huuu sampai hati).  Lu kena tau pepatah 'rambut memang sama hitam tapi hati lain-lain'. Ke rambut lu tak hitam? sorry la wa tak tau lak rambut lu merah ke kelabu ke, tula wa dah suruh lu cerita lu taknak! :P Wa nak lu relax sbb wa minat sebagai hobi je (gile pedo noona -_-') wa bukan nak buat dorang jd husband pun. Chill eh? hehh

Ape tah aku merepek? haha gasak la. sape yang dah baca tu tahniah. sape yg tak bace lg tu, wa tulis khas buat lu ni! hahaha. tapi jgn butt hurt or heart sick eh, ni namanya sindrom gatal tangan nak tulis entry walaupun takde gossip sensasi. hehe. 






ps: dah jumpa SJ-M masa Hari Belia 2011. mantap la KBS :D


Tuesday, May 10, 2011

Yesterday 090511

Thank you everyone who remembered :)
Not to forget, all my twins: Puteh, Tasnim & Hakim Happy Birthday!

Special thanks to Kak Taqwa for this special post. so sweeeet. hehe

Still have 1 Physiology paper & OSPE left.

gotta read read read & study study study. TT___TT
jgn jadi mcm OB tadi asyik berair je mate jwb paper, tak cukup tido+tak cukup bace :P


just a short update. later!

Sunday, May 8, 2011

May 8th



Happy Mother's Day,

Mommy Zek :)







Love you lots;
adik 

flickr stream.

www.flickr.com
frzee's geoforest park photoset frzee's geoforest park photoset

Followers