Pages

Monday, April 25, 2011

oxymoron

Simple branched tubular?

is it just me or is that statement a bit confusing?


"simple glands have excretory ducts which are single & un-branched."
but.. "simple tubular gland can be subdivided into 3 - one of which is simple branched tubular"


that is what we call an oxymoron!!
anatomy pls be nice to meeeeee -_-'



ok, enuff being emo. *continue studying*






ps: sustainable development is an oxymoron. (rausyanfikir's)

Wednesday, April 20, 2011

xde pape

sape taknak tgk suju free wei. (highlight the text to read)





























den dah koba xdo papo.
buek jorih yo kau baco  :P

Monday, April 18, 2011

pro exam

"hoi. nk exam pun online lagi?
alaa blog ni dah cam semak samun bersawang bersarang semut daaa.
yela2, make it short je tau. tau." monolog dalaman



assalamualaikum.

bahawasanya saya akan menduduki peperiksaan Professional Exam 3-20 Mei 2011 ni.
oleh yg demikian, saya mahu memohon maaf atas segala salah dan silap
kalau ada terkasar bahasa, tersakitkan hati, terambik makanan dan segala ter-
mafkan lah ye.

jgn lupa doakan saya (dan rakan2) LULUS dengan CEMERLANG dalam exam ni.
sbb kalau fail even 1 subject kena repeat the whole 1st yr :(

target>
PROFESSIONAL EXAM : 4As :)  *muke penuh purapura*










#some random facts not being uttered above:
i like infinite. more than suju.
i want ipad2. or iphone4.
i wanna sleep. more.
i nak balikk. cepat.

flickr stream.

www.flickr.com
frzee's geoforest park photoset frzee's geoforest park photoset

Followers