Pages

Friday, July 15, 2011

Bosan.

Salam semua!

Excited plak aku. Eheh. Mana tak nya, sekarang blogspot dah bagi tukar favicon! Tak tau favicon tu ape? Ala icon sebelah link korang kat atas tu. Kalau dulu, nak tukar icon B tu punyalah payah (based on tutorial yang cikepal tu penah tulis kat blog dia la) membuatkan aku malas nak beriya2 tukar icon tu. Tapi sekarang ni sonang yo, pegi kat design tab, pastu trang tang tang korang akan nampak box 'Favicon' dekat atas sekali. Just upload a square picture, and it's done! Easy peasy right?  Icon aku guna tu tak lain dan tak bukan bf number 1 aku, L (myungsoo). dah2, pergi google sendiri L tu sape. kihkih.


L

Di samping aku membuang masa dengan spam boyfriendsS aku kat twitter, aku juga gemar meng-google japanese smiley sebab aku boleh gunakan smiley tu utk spam dorang.  Nampak tak connection kat situ? ( ̄ー ̄) pfft. Anyways, aku just nak highlight part 'buang masa' tu. Aku juga berjaya menggodek2 photoshop & produce my very first ultimate piece of shit artwork :') tarik nafas dulu sebelum tengok hmphh~



Tadaa!

woohyun in his cheesy mode :P

Ok sila ketawa riang gembira sekarang! Buruk kan? hahaha i know i know. first try kot! dahla tak attend formal PS class, pergi workshop (dgn mariah woot woot) pun hampeh sbb semua yg diajar semua aku lupa. haha. Tp nak ckp thank you kat kina sebab tolong ajar sikit2 cara nak guna PS. :D Nampak tak apa yg aku nampak? Kunun2 nak buat splatter tapi jadi macam bunga kembang semangkuk je hrmphh :">


Ok guys jgn lupa komen banner tak seberapa aku ni, nak tlg ajar pakai PS pun boleh :)





Ps: INFINITE's new album teaser will be out at 11pm tonight! can't waittt ヘ(^_^ヘ)(ノ^_^)ノ

flickr stream.

www.flickr.com
frzee's geoforest park photoset frzee's geoforest park photoset

Followers